Ugrás a fő tartalomra

1149 Budapest, Várna utca 23.


06-70-502-3058

Széchenyi 2020

Hírek


2024. ápr. 25.
BMSZC

  Közel 3 milliárd forintot fordítunk épületeink és informatikai eszközeink megújítására

  Közel 3 milliárd forint támogatást nyert el a Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum az RRF-2.2.2-23-2023 - 21. századi szakképző intézményfejlesztési program keretében.

  Közel 3 milliárd forintot fordítunk épületeink és informatikai eszközeink megújítására

  2024.április 17-én került megrendezésre a projekt nyitórendezvénye a BMSZC Várna utcai székhelyén. Viszkok Mihály kancellár köszöntőjében elmondta, hogy ez a program hatalmas lehetőség a centrum minden iskolája, valamint annak oktatói és tanulói számára.

  A projekt keretében a Centrum két intézménye, a Neumann János Informatikai Technikum és a Egressy Gábor Két Tanítási Nyelvű Technikum épületei fognak megújulni, energiatakarékosabbá válni. További cél az intézményekben használt eszközök korszerűsítése, melynek érdekében a Centrum új eszközpark beszerzését tervezi egyedülállóan mind a 12 tagintézményében. Ennek köszönhetően a Centrum iskolái összesen 5 890 db modern informatikai eszközzel gazdagodnak, mely jelentős mértékben hozzájárulhat a jövőben a digitális készségek fejlesztéséhez.

  A nyitórendezvényt megtisztelte jelenlétével Pölöskei Gáborné, a Kulturális és Innovációs Minisztérium szakképzésért felelős helyettes államtitkára, Nyul Zoltán, az Építési és Közlekedési Minisztérium magasépítési beruházásokért felelős helyettes államtitkára, valamint Borbély Ádám zuglói választókerületi elnök. 

  A projektnek köszönhetően az oktatási környezet meg tud újulni, méltó teret biztosítva a példaértékű oktatói tevékenységhez, vonzóvá téve a szakképzést a fiatalok számára.

  ünnepségátadás

  Viszkok Mihály kancellárfogadásünnepség nyitóbeszéd

   

   

  Megosztás

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  A képen iskolánk képviselői láthatóak

  BMSZC az ELTE Lágymányosi Campusán

  Izgalmas eseményen vettünk részt: az Eötvös Loránd Tudományegyetem Lágymányosi Campusán megrendezett állásbörzén, amely kifejezetten pedagógus hallgatóknak szólt.

  2024. máj. 29.
  webinárium általános iskolás tanároknak

  Webinárium a szakképzés előnyeiről általános iskolai pedagógusoknak

  Last minute jelentkezés az online tájékoztatóra általános iskolai pedagógusok számára a szakképzés előnyeiről!

  2024. máj. 29.
  BMSZC
  A képen egy iskolai futballcsapat látható

  Verebély Technikum diákjainak sporteredményei

  Az elmúlt időszakban intézményünk diákjai ismét lenyűgöző eredményeket értek el különböző sporteseményeken.

  2024. máj. 13.


  KIMIKK
  ACMINEUS Kft.AIRPORT SERVICE BUDAPEST Zrt.Antenna Hungária Zrt.Baker HughesBELVÁROS-LIPÓTVÁROS KÖZTERÜLET-FELÜGYELETBKV VJSZBonit Corp Kft.BTBudapest Főváros VI. kerület Terézváros Önkormányzat Polgármesteri HivatalCISCOCONTINENTAL MAGYARORSZÁGCriterion Zrt.deutschetelekomitsolutionsE-ON Kft.EGISElektronika Vonala Security Kft.ELMŰ Hálózati Kft.ÉMI-TÜV SÜD KftERZSÉBETVÁROS RENDÉSZETI IGAZGATÓSÁGAEventsec Kft.FANUCFESTOForest-Vill Villamosipari és EnergetikaiGanz Kapcsoló- és Készülékgyártó Kft.GEHTTP AlapítványIbiden Hungary Gyártó Kft.Kovill Trade KftLeVaTech Service Team Bt.metALCOM Zrt.Micro-Top Kft.Mol-Controll Kft.NCT Akadémia Nonprofit Kft.NEO Rendszerház Kft.PEMŰ MŰANYAGIPARI ZRT.Richter Gedeon Nyrt.SIEMENSSzentinel Group Kft.TMXTUNGSRAMVeco-Vill Kft.VIV ZrtWebváltó Kft.
  Széchenyi 2020

   • SZC logo fehér
   • Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum

    1149 Budapest, Várna utca 23.

   • Telefon: 06-70-502-3058

    E-mail: bmszc@bmszc.hu

    OM azonosító: 203058

    Felnőttképzési nyilvántartás száma: E-001413/2016


   2024Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum