Ugrás a fő tartalomra

1149 Budapest, Várna utca 23.


06-70-502-3058

Széchenyi 2020

Hírek


2024. ápr. 25.
BMSZC

    Közel 3 milliárd forintot fordítunk épületeink és informatikai eszközeink megújítására

    Közel 3 milliárd forint támogatást nyert el a Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum az RRF-2.2.2-23-2023 - 21. századi szakképző intézményfejlesztési program keretében.

    Közel 3 milliárd forintot fordítunk épületeink és informatikai eszközeink megújítására

    2024.április 17-én került megrendezésre a projekt nyitórendezvénye a BMSZC Várna utcai székhelyén. Viszkok Mihály kancellár köszöntőjében elmondta, hogy ez a program hatalmas lehetőség a centrum minden iskolája, valamint annak oktatói és tanulói számára.

    A projekt keretében a Centrum két intézménye, a Neumann János Informatikai Technikum és a Egressy Gábor Két Tanítási Nyelvű Technikum épületei fognak megújulni, energiatakarékosabbá válni. További cél az intézményekben használt eszközök korszerűsítése, melynek érdekében a Centrum új eszközpark beszerzését tervezi egyedülállóan mind a 12 tagintézményében. Ennek köszönhetően a Centrum iskolái összesen 5 890 db modern informatikai eszközzel gazdagodnak, mely jelentős mértékben hozzájárulhat a jövőben a digitális készségek fejlesztéséhez.

    A nyitórendezvényt megtisztelte jelenlétével Pölöskei Gáborné, a Kulturális és Innovációs Minisztérium szakképzésért felelős helyettes államtitkára, Nyul Zoltán, az Építési és Közlekedési Minisztérium magasépítési beruházásokért felelős helyettes államtitkára, valamint Borbély Ádám zuglói választókerületi elnök. 

    A projektnek köszönhetően az oktatási környezet meg tud újulni, méltó teret biztosítva a példaértékű oktatói tevékenységhez, vonzóvá téve a szakképzést a fiatalok számára.

    ünnepségátadás

    Viszkok Mihály kancellárfogadásünnepség nyitóbeszéd

     

     

    Megosztás

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    kézfogás

    Fedezze fel a duális képzés előnyeit!

    Legyen Ön is Partnerünk, mint duális képzési helyszín! Hosszútávú Win-Win kapcsolat a vállalat és a jövő alkalmazottjai között.

    2024. máj. 6.
    BMSZC
    A képen győztes diákok láthatók a felkészítő tanárukkal, éremmel a nyakukban.

    A Petrik Lajos Technikum diákjai triplázva a dobogón!

    A Technikum diákjai remekül szerepeltek a legutóbbi Vegyész Technikus Versenyen, ezúton is gratulálunk a kiváló eredményekhez!

    2024. ápr. 29.
    dobogón állnak a tanulóink

    Idén is a csúcson: Patakys versenyzők mindkét szakmánkban az OSZTV dobogón!

    Infokom és Rendszerüzemeltető technikusaink idén is kitettek magukért!

    2024. ápr. 29.


    KIMIKK
    ACMINEUS Kft.AIRPORT SERVICE BUDAPEST Zrt.Antenna Hungária Zrt.Baker HughesBELVÁROS-LIPÓTVÁROS KÖZTERÜLET-FELÜGYELETBKV VJSZBonit Corp Kft.BTBudapest Főváros VI. kerület Terézváros Önkormányzat Polgármesteri HivatalCISCOCONTINENTAL MAGYARORSZÁGCriterion Zrt.deutschetelekomitsolutionsE-ON Kft.EGISElektronika Vonala Security Kft.ELMŰ Hálózati Kft.ÉMI-TÜV SÜD KftERZSÉBETVÁROS RENDÉSZETI IGAZGATÓSÁGAEventsec Kft.FANUCFESTOForest-Vill Villamosipari és EnergetikaiGanz Kapcsoló- és Készülékgyártó Kft.GEHTTP AlapítványIbiden Hungary Gyártó Kft.Kovill Trade KftLeVaTech Service Team Bt.metALCOM Zrt.Micro-Top Kft.Mol-Controll Kft.NCT Akadémia Nonprofit Kft.NEO Rendszerház Kft.PEMŰ MŰANYAGIPARI ZRT.Richter Gedeon Nyrt.SIEMENSSzentinel Group Kft.TMXTUNGSRAMVeco-Vill Kft.VIV ZrtWebváltó Kft.
    Széchenyi 2020

      • SZC logo fehér
      • Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum

        1149 Budapest, Várna utca 23.

      • Telefon: 06-70-502-3058

        E-mail: bmszc@bmszc.hu

        OM azonosító: 203058

        Felnőttképzési nyilvántartás száma: E-001413/2016


      2024Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum