Ugrás a fő tartalomra

1149 Budapest, Várna utca 23.


06-70-502-3058

Széchenyi 2020

Specialitásunk


Centrumunk logója jelenik meg

A jövő a műszaki pályán kezdődik, légy velünk részese!

 

Az informatika, mint beépült tudományterület valamennyi szakmában jelen van, melyre kiemelt figyelmet fordítunk. Magyarországon mi képezzük a legtöbb informatikai és távközlési szakembert, több mint 4000 főt, évente mintegy 600-700 diák tesz sikeres szakmai vizsgát.

 

Technikai és technológiai fejlődés következtében egyre nagyobb számban van szükség jól képzett műszaki szakemberekre. A növekvő igény alapján jelenleg az elektronika és elektrotechnika ágazaton közel 1500 fő szerez villanyszerelés, pneumatika, automatika, erős- és gyengeáram területén széleskörű ismereteket.

 

A gépészet, valamint a specializált gép- és járműgyártás ágazaton tanulók elmélyült tudás birtokában hatékony támogatják a gépipari tervezést és gyártást, képesek a PLC vezérlőfelületet kezelésére, robotok üzemeltetésére.

 

Vegyipar, valamint a környezetvédelem és vízügy ágazat tanulói elkötelezettek a zöld jövő és a fenntarthatóság megvalósítása mellett. A természettudományi és műszaki ismeretekre építve a tanulók a jövőben egy egészségesebb világért dolgoznak.

 

A sport ágazatot választók elsajátítják a sport elméleti, módszertani és gyakorlati alapjait. Képesek célirányosan tervezni, szervezni és irányítani a sportolók csapatok felkészítését, versenyeztetését, valamint népszerűsítik az egészséges életmódot, egészségmegőrzést. Emellett a Magyar Futball Akadémia kiemelt partneriskolájaként a jövő futballistái is nálunk tanulnak.

 

A hazafias nevelés társadalmi igényére reflektálva képzési kínálatunkban kiemelt szereppel bír a honvédelem, valamint a rendészet és közszolgálat ágazati képzés. Természettudományi, elektronikai és műszaki, továbbá közszolgálati ismeretek elsajátítását követően a nálunk végzettek alkalmasak lesznek csapatban dolgozni, irányítani, helytállni hazánk és a nemzet védelmében.

 

Valamennyi képzésünk során a jól felszerelt tanműhelyeinkben a szakmailag kimagasló oktatóink támogatásával, valamint a céges partnereknél elsajátított duális képzés során gyakorlatorientált ismereteket adunk át a nálunk tanulóknak.

 

A jövő a műszaki pályán kezdődik, légy velünk részese!

 

#informatika

#műszaki

#szakképzés

#bmszc

Általános iskola felnőtteknek

BMSZC Than Károly Ökoiskola és Technikum Cím: 1023 Budapest, Lajos u. 1-5 Telefon: +36-1-335-2293, +36-1-336-0623 e-mail: okoiskola@than.hu

Érettségi felkészítő szakmával rendelkezőknek

A BMSZC Than Károly Ökoiskola és Technikumban és a BMSZC Wesselényi Miklós Műszaki Technikumban érhető el ezen képzésünk.

.KIMIKK
ACMINEUS Kft.AIRPORT SERVICE BUDAPEST Zrt.Antenna Hungária Zrt.Baker HughesBELVÁROS-LIPÓTVÁROS KÖZTERÜLET-FELÜGYELETBKV VJSZBonit Corp Kft.BTBudapest Főváros VI. kerület Terézváros Önkormányzat Polgármesteri HivatalCISCOCONTINENTAL MAGYARORSZÁGCriterion Zrt.deutschetelekomitsolutionsE-ON Kft.EGISElektronika Vonala Security Kft.ELMŰ Hálózati Kft.ÉMI-TÜV SÜD KftERZSÉBETVÁROS RENDÉSZETI IGAZGATÓSÁGAEventsec Kft.FANUCFESTOForest-Vill Villamosipari és EnergetikaiGanz Kapcsoló- és Készülékgyártó Kft.GEHTTP AlapítványIbiden Hungary Gyártó Kft.Kovill Trade KftLeVaTech Service Team Bt.metALCOM Zrt.Micro-Top Kft.Mol-Controll Kft.NCT Akadémia Nonprofit Kft.NEO Rendszerház Kft.PEMŰ MŰANYAGIPARI ZRT.Richter Gedeon Nyrt.SIEMENSSzentinel Group Kft.TMXTUNGSRAMVeco-Vill Kft.VIV ZrtWebváltó Kft.
Széchenyi 2020

  • SZC logo fehér
  • Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum

   1149 Budapest, Várna utca 23.

  • Telefon: 06-70-502-3058

   E-mail: bmszc@bmszc.hu

   OM azonosító: 203058

   Felnőttképzési nyilvántartás száma: E-001413/2016


  2024Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum