Ugrás a fő tartalomra

1149 Budapest, Várna utca 23.


06-70-502-3058

Széchenyi 2020

Hírek


2024. márc. 14.
BMSZC

  Új IT szakmai képzések

  Figyelem! Hiányszakmák csak nálunk! Védd a digitális világot! Kódolj biztonságosan!

  Új IT szakmai képzések

   


  Információbiztonsági rendszerüzemeltető

  A Képzés előfeltétele: Előzetes tudásszintfelmérés

  Képzés díja: Ingyenes

  A munkaerőpiacon tapasztalható jelentős IT – azon belül is különös tekintettel az információbiztonsági területen tapasztalható - szakemberhiány enyhítésében fontos szerepe van jelen képzésnek.


  A tanfolyam elvégzésével a résztvevők mélyreható tudásra tehetnek szert a hálózat-, szerver- és alkalmazásüzemeltetés területén.
  Elméleti és gyakorlati ismeretekre tesznek szert az informatikai eszközök biztonságos üzemeltetése, biztonságtámogató funkcióinak használata, illetve a biztonságot megvalósító eszközök üzemeltetése terén.


  Az elsajátított ismeretek révén képessé válnak a kis, közepes- vagy nagyvállalati informatikai rendszerek biztonságtudatos üzemeltetésére, a biztonsági rendszerek hatékony konfigurálására, kezelésére, ami jelentősen csökkentheti az adott szervezet kiberbiztonsági kitettségét.

  Úgy érzed itt a helyed? Fedezd fel a további információkat és jelentkezz a fél éves képzésre ide kattintva:  Információbiztonsági rendszerüzemeltető

  IT képzés cyber biztonság


  Szoftverbiztonsági szakember 

  A Képzés előfeltétele: Előzetes tudásszintfelmérés

  Képzés díja: Ingyenes

  A szoftverfejlesztés területén számos olyan alkalmazástípus van, ahol kiemelten fontos biztonságos kód készítése, az alkalmazások külső támadások elleni védelme, a támadások következményeinek csökkentése, az adatok védelme, helyreállíthatósága.


  A Szoftverbiztonsági szakember képzésben résztvevők olyan ismereteket és gyakorlati tudást szereznek meg, mellyel egyaránt képesek asztali, mobil, valamint web alkalmazások sérülékenységét vizsgálni, a szoftverrendszer biztonsági korlátait felismerni, az alapvető biztonsági hibák kiküszöbölésére javaslatot tenni, és a kódot a biztonságosság érdekében megfelelően javítani.


  A képzés a szoftverfejlesztő és –tesztelő technikus képzés által megszerzett tudást egészíti ki kibervédelmi ismeretekkel, de a képzés nyitva áll azok számára is, akik hasonló szintű programozási ismereteket önállóan vagy más képzések során szereztek meg.

  Úgy érzed itt a helyed? Fedezd fel a további információkat és jelentkezz a fél éves képzésre ide kattintva: Szoftverbiztonsági szakember 

  IT képzés kódolás

   

  Megosztás

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  a képen egy hölgy van mappával a kezében

  Igazgatói pályázatok

  5 évre szóló Igazgatói, intézményvezetői karrierlehetőségek 5 tagintézményünkben.

  2024. ápr. 5.
  BMSZC
  A képen Pesti Zoltán látható amint átveszi az oktatói díjat.

  Pesti Zoltán kapta az idei NetAcad Oktatásért díjat

  A hétvégén megrendezett Informatika Oktatási Konferencián kollégánk, a BMSZC Pataky István Híradásipari és Informatikai Technikum oktatója Pesti Zoltán kapta az idei NetAcad Oktatásért díjat. Gratulálunk!

  2024. ápr. 3.
  Az 1848-as forradalom emlékezete a Verebélyben 2024.03.15.

  Az 1848-as forradalom emlékezete a Verebélyben 2024.03.15.

  Hagyományainkhoz híven iskolánk idén is megemlékezett az 1848-as márciusi forradalom hőseiről. Ezúttal nem csak a megszokott, iskolai rendezvényre került sor, hanem több külső helyszínen és színes programok keretében emlékeztünk.

  2024. márc. 22.


  KIMIKK
  ACMINEUS Kft.AIRPORT SERVICE BUDAPEST Zrt.Antenna Hungária Zrt.Baker HughesBELVÁROS-LIPÓTVÁROS KÖZTERÜLET-FELÜGYELETBKV VJSZBonit Corp Kft.BTBudapest Főváros VI. kerület Terézváros Önkormányzat Polgármesteri HivatalCISCOCONTINENTAL MAGYARORSZÁGCriterion Zrt.deutschetelekomitsolutionsE-ON Kft.EGISElektronika Vonala Security Kft.ELMŰ Hálózati Kft.ÉMI-TÜV SÜD KftERZSÉBETVÁROS RENDÉSZETI IGAZGATÓSÁGAEventsec Kft.FANUCFESTOForest-Vill Villamosipari és EnergetikaiGanz Kapcsoló- és Készülékgyártó Kft.GEHTTP AlapítványIbiden Hungary Gyártó Kft.Kovill Trade KftLeVaTech Service Team Bt.metALCOM Zrt.Micro-Top Kft.Mol-Controll Kft.NCT Akadémia Nonprofit Kft.NEO Rendszerház Kft.PEMŰ MŰANYAGIPARI ZRT.Richter Gedeon Nyrt.SIEMENSSzentinel Group Kft.TMXTUNGSRAMVeco-Vill Kft.VIV ZrtWebváltó Kft.
  Széchenyi 2020

   • SZC logo fehér
   • Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum

    1149 Budapest, Várna utca 23.

   • Telefon: 06-70-502-3058

    E-mail: bmszc@bmszc.hu

    OM azonosító: 203058

    Felnőttképzési nyilvántartás száma: E-001413/2016


   2024Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum