Ugrás a fő tartalomra

1149 Budapest, Várna utca 23.


06-70-502-3058

Széchenyi 2020

Hírek


2022. okt. 12.
BMSZC

  Tudásmegosztás Általános Iskolákkal

  A tegnapi napon általános iskolás pedagógus kollégáknak tartottunk tudásmegosztást. Célja pedig az információ átadása milyen lehetőségei vannak egy általános iskolásnak, ha a 12 iskolánk közül választ. Ösztöndíj rendszer, duális szakképzés, átjárhatóság, dobbantó program, technikum. Tudtad, hogy a technikumban tett szakmai vizsga emelt szintű érettségi vizsgának felel meg? Igaz, nem 4, hanem 5 év alatt!

  Tudásmegosztás Általános Iskolákkal

  A tegnapi napon általános iskolás pedagógus kollégáknak tartottunk tudásmegosztást. Célja pedig az információ átadása milyen lehetőségei vannak egy általános iskolásnak, ha a 12 iskolánk közül választ. Ösztöndíj rendszer, duális szakképzés, átjárhatóság, dobbantó program, technikum. 
  Tudtad, hogy a technikumban tett szakmai vizsga emelt szintű érettségi vizsgának felel meg? Igaz, nem 4, hanem 5 év alatt! 

  Megosztás

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  A képen egy iskolai futballcsapat látható

  Verebély Technikum diákjainak sporteredményei

  Az elmúlt időszakban intézményünk diákjai ismét lenyűgöző eredményeket értek el különböző sporteseményeken.

  2024. máj. 13.
  dobogón állnak diákjaink

  Tanulóink sikerei az OSZTV döntőjében

  OSZTV döntő a BMSZC Puskás Tivadar Távközlési és Informatikai Technikum és a BMSZC Pataky István Híradásipari és Informatikai Technikum eredményeivel!

  2024. máj. 13.
  a képen egy robot és egy ember keze látható

  A Neumann ismételten a díjazottak között van

  Nagyon nagy örömmel tudatjuk, hogy a 33. Országos Tudományos és Innovációs Olimpia bírálóbizottsága 2024 májusában meghozta döntését a döntőbe jutott pályázókról, a szervezőbizottság pedig döntött az iskoláknak járó díjakról.

  2024. máj. 10.


  KIMIKK
  ACMINEUS Kft.AIRPORT SERVICE BUDAPEST Zrt.Antenna Hungária Zrt.Baker HughesBELVÁROS-LIPÓTVÁROS KÖZTERÜLET-FELÜGYELETBKV VJSZBonit Corp Kft.BTBudapest Főváros VI. kerület Terézváros Önkormányzat Polgármesteri HivatalCISCOCONTINENTAL MAGYARORSZÁGCriterion Zrt.deutschetelekomitsolutionsE-ON Kft.EGISElektronika Vonala Security Kft.ELMŰ Hálózati Kft.ÉMI-TÜV SÜD KftERZSÉBETVÁROS RENDÉSZETI IGAZGATÓSÁGAEventsec Kft.FANUCFESTOForest-Vill Villamosipari és EnergetikaiGanz Kapcsoló- és Készülékgyártó Kft.GEHTTP AlapítványIbiden Hungary Gyártó Kft.Kovill Trade KftLeVaTech Service Team Bt.metALCOM Zrt.Micro-Top Kft.Mol-Controll Kft.NCT Akadémia Nonprofit Kft.NEO Rendszerház Kft.PEMŰ MŰANYAGIPARI ZRT.Richter Gedeon Nyrt.SIEMENSSzentinel Group Kft.TMXTUNGSRAMVeco-Vill Kft.VIV ZrtWebváltó Kft.
  Széchenyi 2020

   • SZC logo fehér
   • Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum

    1149 Budapest, Várna utca 23.

   • Telefon: 06-70-502-3058

    E-mail: bmszc@bmszc.hu

    OM azonosító: 203058

    Felnőttképzési nyilvántartás száma: E-001413/2016


   2024Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum